Over Ons

Groepenkast Installateur

Groepenkast Installateur is ontstaan doordat we merkte dat het laten vervangen van een groepenkast onwijs veel geld kost. Wij willen hier een stokje voor steken omdat het niet zo duur hoeft te zijn. Dit doen wij door te specialiseren in groepenkasten en geen andere werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor houden wij overheadkosten laag en daaruit volgt een lage prijs voor het vervangen van uw groepenkast.  Wij zijn een modern bedrijf met klantvriendelijk en hoogopgeleid personeel. Wij staan voor kwaliteit en veiligheid, wat terug te zien is in onze diensten en producten. 

Onze monteurs beschikken over de benodigde ervaring, kennis en diploma’s om dit werk uit te voeren. De monteurs gaan door een strenge procedure, waarbij wij letten op de hiervoor genoemde punten. Daarnaast zorgen wij voor trainingen, meeloopdagen en stimulering van de ontwikkeling. 


Wat zeggen klanten over ons?

UITSTEKEND
17 recensies op
Robert den Uyl
Robert den Uyl
2022-10-14
Groepenkast Installateur is een aanrader. Door een lekkage in de meterkast was de groepenkast kapot en moest vervangen worden. Ze hebben dat binnen 24 uur geregeld voor een prima prijs. Bedankt voor de snelle service!
Lees verder
tegan prins
tegan prins
2022-10-12
Lees verder
Jelle Pothoven
Jelle Pothoven
2022-10-06
Een ontzettend fijne partij met geweldige service. Snel, meedenkend, zeer kundig en sympathiek. Ik ben zeer fijn geholpen en zou iedereen aanraden het uitdenken en installeren van hun nieuwe meterkast door Groepenkast Installateur te laten verzorgen.
Lees verder
Laura Lagerweij
Laura Lagerweij
2022-09-17
Fijn bedrijf, van oude stoppen naar schakelaars gegaan. Gaf nog een goed advies over toekomstige uitbreiding. Duidelijke communicatie en goede prijs.
Lees verder
Kade Jones
Kade Jones
2022-08-25
Installation quality was high and the job was completed quickly. Very easy to make an appointment with Jens, always quick to respond to messages. Would definitely recommend if you need electrical work done! Very happy with the result
Lees verder
Maarten Bent
Maarten Bent
2022-06-09
Keurig en volgens afspraak een aantal groepen geplaatst en aangesloten. Flexibel, duidelijke communicatie en voor een zeer redelijke prijzen.
Lees verder
Nico Bruinsma
Nico Bruinsma
2022-05-26
Via offertesite een snelle reactie van Jens. Goede en duidelijke communicatie. Ook snel een afspraak kunnen maken. Levert vakwerk voor een scherpe prijs!
Lees verder
Jos Naafs
Jos Naafs
2022-05-08
Super betrouwbaar, hun manier van werken boezemt vertrouwen uit. Super service. Vakmensen, Echte aanrader
Lees verder
Alex De Boer
Alex De Boer
2022-05-07
Dankzij de flexibilieit van deze vakmensen kregen we toch alles optijd af voor de plaatsing van de nieuwe keuken. Ze denken met je mee.De uitbreiding van de groepenkast en het fatsoeneren ervan straalt vakmanschap uit.
Lees verder

Bereken nu wat jij kwijt bent!

Plaats hier je review!