Over Ons

Groepenkast Installateur

Groepenkast Installateur is ontstaan doordat we merkten dat het laten vervangen van een groepenkast onwijs veel geld kost. Wij willen hier een stokje voor steken omdat het niet zo duur hoeft te zijn. Dit doen wij door te specialiseren in groepenkasten en geen andere werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor houden wij overheadkosten laag en daaruit volgt een lage prijs voor het vervangen van uw groepenkast.  Wij zijn een modern bedrijf met klantvriendelijk en hoogopgeleid personeel. Wij staan voor kwaliteit en veiligheid, wat terug te zien is in onze diensten en producten. 

Onze monteurs beschikken over de benodigde ervaring, kennis en diploma’s om dit werk uit te voeren. De monteurs gaan door een strenge procedure, waarbij wij letten op de hiervoor genoemde punten. Daarnaast zorgen wij voor trainingen, meeloopdagen en stimulering van de ontwikkeling. 


Wat zeggen klanten over ons?

UITSTEKEND
41 recensies op
ricardo bhageloe
ricardo bhageloe
2023-11-27
Perfect geholpen Via WhatsApp en monteur mooi op tijd gekomen en netjes alles afgewerkt zeker een aanrader
Machiel Ittmann
Machiel Ittmann
2023-11-23
Heeft vakwerk afgeleverd ! Aardige installateur die netjes en snel werkt.
Gerrie Brok
Gerrie Brok
2023-11-06
Zeer prettige samenwerking met Jens. Alle kenbare wensen vooraf besproken en duidelijk in de offerte aangegeven. Martin de installateur heeft prima werk geleverd. Alles goed aangesloten en netjes achtergelaten. Al met al een 4 groeps stoppenkast laten vervangen door een 9 groeps groepenkast met 3 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar van ABB. Dik tevreden en ik kan hun 100% aanraden voor diegene die zich bedenken. Prima prijs voor prima werk. Bedankt mannen. top.
Gerrit Kroesen
Gerrit Kroesen
2023-10-27
Helemaal tevreden met het resuktaat! Ik nam contact op via de website, werd dezelfde avond gecontacteerd, offerte lag binnen een dag klaar, en het werk was binnen 2 weken gedaan. Ook de afwerking was prima: professioneel binnenwerk van de groepenkast, goede verdeling van de leidingen over de 25 groepen, en ook de aanleg van zonnepanelen voorbereid. Prima!
Simon Kloet
Simon Kloet
2023-09-13
Goed en snel geholpen! Fijn met mij meegedacht en uitstekend en vriendelijk verder geholpen. Zou dit zeker aanraden!
A Bloemberg
A Bloemberg
2023-09-05
Prima gegaan en snel beschikbaar
Lisa van der Ceelen
Lisa van der Ceelen
2023-08-14
Super tevreden! Prijs is goed, communicatie is vlot, monteur is vriendelijk en het was sneller geregeld dan verwacht. Kan geen min-punt bedenken.
Alex Monissen
Alex Monissen
2023-08-03
Zeer deskundige installateur die alle afspraken nakomt. Uitstekende prijs - kwaliteit verhouding. Nu al meerdere keren zaken mee gedaan
Friso Smit
Friso Smit
2023-07-18
Snelle service, gaat geen lastige klus uit de weg, professioneel uitgevoerd, goede prijs. Aanrader voor je meterkast.
sonja pieterse
sonja pieterse
2023-06-09
Deze kundige, aardige installateur heeft onze stoppenkast vervangen. Hij denkt heel goed mee, communiceert prettig en wij zijn blij met het resultaat! Aanrader!

Bereken nu wat jij kwijt bent!

Plaats hier je review!

Chat openen
Klik om een aanvraag te doen op Whatsapp
Scan de code
Hoi!

Je kunt ook via Whatsapp een aanvraag doen, wel zo makkelijk!