Over Ons

Groepenkast Installateur

Groepenkast Installateur is ontstaan doordat we merkte dat het laten vervangen van een groepenkast onwijs veel geld kost. Wij willen hier een stokje voor steken omdat het niet zo duur hoeft te zijn. Dit doen wij door te specialiseren in groepenkasten en geen andere werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor houden wij overheadkosten laag en daaruit volgt een lage prijs voor het vervangen van uw groepenkast.  Wij zijn een modern bedrijf met klantvriendelijk en hoogopgeleid personeel. Wij staan voor kwaliteit en veiligheid, wat terug te zien is in onze diensten en producten. 

Onze monteurs beschikken over de benodigde ervaring, kennis en diploma’s om dit werk uit te voeren. De monteurs gaan door een strenge procedure, waarbij wij letten op de hiervoor genoemde punten. Daarnaast zorgen wij voor trainingen, meeloopdagen en stimulering van de ontwikkeling. 


Wat zeggen klanten over ons?

UITSTEKEND
25 recensies op
Yuri Vb
Yuri Vb
2023-03-13
We mochten via homedeal kennismaken met de partij Groepenkast Installateur. Snel en heldere communicatie. Niet te duur en flexibel in hun werkwijze. Aanrader!
Bas Twigt
Bas Twigt
2023-03-10
Alles volgens afspraak en optijd.
Harmen de Jong
Harmen de Jong
2023-02-07
Wij hebben onze oude meterkast laten vervangen door een nieuwe 3-fasen meterkast, zodat we maximaal kunnen terugleveren met onze zonnepanelen. Snel en adequaat uitgevoerd! Top service.
Jamilla Van Veen
Jamilla Van Veen
2023-01-26
Onze meterkast moest vervangen worden, zodat we over kunnen op 3 fase i.v.m. de zonnepanelen. Via Whatsapp kon ik uitleggen wat ik nodig had en foto's sturen en vervolgens kreeg ik een duidelijke offerte. Afspraak was snel gemaakt en de installateur kwam mooi op tijd. Meterkast is netjes vervangen en er is ook gekeken of alles weer werkte (CV ketel en oven deden het bijvoorbeeld niet meteen). De installateur ging pas weg toen alles was opgelost
Chris Siegers
Chris Siegers
2022-12-22
We moesten een nieuwe meterkast ivm de komst van zonnepanelen en een nieuwe keuken. De oude was niet meer uit te breiden. Met deze jongens zijn we super verder geholpen. Van te voren zijn we goed geholpen met het bepalen van hoeveel groepen we nodig hadden en zo hebben we samen de uiteindelijke indeling van de kast bepaald. Nu de kast netjes geplaatst is voor een goede prijs zijn we dan ook klaar om de volgende stap te zetten in de verbouwing van ons huis.
Rob Hendrikx
Rob Hendrikx
2022-12-12
Tbv inductie kookplaat meteen hele groepen kast laten vervangen. Prima werk van Jens de Goeij. Snel beschikbaar, mooi op tijd en, bijzonder netjes geïnstalleerd. Ook stuk voordeliger dan alternatieve aanbieding. Top klus en absoluut een aanrader.
Ingrid Davids Blumink
Ingrid Davids Blumink
2022-11-06
Blij met onze nieuwe uitgebreide groepenkast! Groepenkast.nl, Jens de Goeij, is een young professional die het vak uitstekend onder de knie heeft en ook deskundig advies voor de noodzakelijke aanpassingen van de groepenkast voor de toekomst heeft gegeven.
Robert den Uyl
Robert den Uyl
2022-10-14
Groepenkast Installateur is een aanrader. Door een lekkage in de meterkast was de groepenkast kapot en moest vervangen worden. Ze hebben dat binnen 24 uur geregeld voor een prima prijs. Bedankt voor de snelle service!

Bereken nu wat jij kwijt bent!

Plaats hier je review!

Scan de code