Over Ons

Groepenkast Installateur

Groepenkast Installateur is ontstaan doordat we merkte dat het laten vervangen van een groepenkast onwijs veel geld kost. Wij willen hier een stokje voor steken omdat het niet zo duur hoeft te zijn. Dit doen wij door te specialiseren in groepenkasten en geen andere werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor houden wij overheadkosten laag en daaruit volgt een lage prijs voor het vervangen van uw groepenkast.  Wij zijn een modern bedrijf met klantvriendelijk en hoogopgeleid personeel. Wij staan voor kwaliteit en veiligheid, wat terug te zien is in onze diensten en producten. 

Onze monteurs beschikken over de benodigde ervaring, kennis en diploma’s om dit werk uit te voeren. De monteurs gaan door een strenge procedure, waarbij wij letten op de hiervoor genoemde punten. Daarnaast zorgen wij voor trainingen, meeloopdagen en stimulering van de ontwikkeling. 


Wat zeggen klanten over ons?

UITSTEKEND
32 recensies op
Teus Meijering
Teus Meijering
2023-05-16
Vriendelijk, deskundig, snel en komt afspraken na. Een aanrader!
Gert-Jan Olden
Gert-Jan Olden
2023-05-15
Zeer goede ervaringen met Groepenkast Installateur. Onze groepenkast is vakkundig naar 3-fase gereed gemaakt en bovendien geschikt voor hybride omvormer en batterijvoeding als backup. Communicatie rondom mijn specifieke wensen / eisen verliep erg prettig en ook tijdens de voorbereiding werd ik op de hoogte gebracht om zo gezamenlijk tot het resultaat tot komen. Installatie ter plaatse verliep bovendien soepel met resultaat dat er ook mag zijn (bijna zonde dat er een deur voor de groepenkast zit 😉 Absolute aanrader!
Ries D
Ries D
2023-05-12
Zeer tevreden, snelle communicatie, heel vriendelijk, goed werk afgeleverd. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd. Denken ook mee. Ik beveel dit bedrijf zeker aan!
Hans Kremer
Hans Kremer
2023-05-12
Wij hebben door de Groepenkast Installateur onze meterkast laten uitbreiden. We zijn zeer tevreden: - communicatie is snel en helder - monteur is ter zake kundig en prettig in de omgang Wat ons betreft een aanrader!
Marco Koster
Marco Koster
2023-05-04
Absoluut top bedrijf. Gewijzigde planning van mijn kant was geen probleem. Snel, kundig, vriendelijk en voordelig.
A Bloemberg
A Bloemberg
2023-05-03
Prima gegaan en snel beschikbaar
Peter Dreijling
Peter Dreijling
2023-04-23
Ivm installatie zonnepanelen waren we op zoek naar een installateur voor een nieuwe groepenkast. De contacten met Groepenkast Installateur werden spoedig gelegd en de reacties waren goed en snel. De uitvoering door de monteur zeer bekwaam en keurig uitgevoerd, 100% tevreden👍
Marc van der Voorn
Marc van der Voorn
2023-04-08
Jens heeft bij mij de groepenkast aangepast en zonnepanelen geplaatst. Echt heel tevreden!!! Jens denkt goed mee, geeft eerlijk advies, is heel accuraat en communiceert op een prettige manier en heeft veel plezier in zijn werk. Een jongen met zeer veel kennis en 2 rechterhanden. Nogmaals dank Jens!
Teuni van Vulpen
Teuni van Vulpen
2023-03-19
Mooie nieuwe meterkast. Snel en heel goed vervangen. Wil je dit ook? Dan zeker contact opnemen met Groepenkast Installateur. Je krijgt waar voor je geld.

Bereken nu wat jij kwijt bent!

Plaats hier je review!

Chat openen
Klik om een aanvraag te doen op Whatsapp
Scan de code
Hoi!

Je kunt ook via Whatsapp een aanvraag doen, wel zo makkelijk!